Vores feminisme er noget af det dummeste

Af Mads Holger 58

Som sandsynligvis alle andre mennesker har jeg for vane at inddele opinionens synspunkter i forskellige kategorier, hvoraf navnlig tre udmærker sig. Der er de synspunkter, som jeg selv er enig i og derfor nikker med forståelse for, og så er der synspunkter, som jeg ikke selv deler, men dog anerkender legitimiteten af. Jeg oplever således ofte at høre eller læse noget, som jeg er tilbøjelig til at erklære mig uenig i, men dog lytter jeg alligevel med interesse og en variabel grad af anerkendelse. Sidst men ikke mindst dukker der fra tid til anden synspunkter af en helt tredje kategori op. Det er holdninger, som er helt til hest.

Det tror jeg, at de fleste af os kender, man tager sig til hovedet og overvejer om det gengivne stammer fra en satirisk kilde, der karikerer dumheden. Det sker stadigt oftere, hvilket måske skyldes, at internettet og de sociale medier på godt og ondt lader alle komme til orde uden videre sanktionerende mellemled. (Om dette så er godt eller skidt, må vi drøfte en anden gang).

I anledning af kvindernes internationale kampdag kan jeg således ikke afholde mig fra at bemærke, hvorledes et påfaldende overtal af synspunkter i denne tredje og komplet hovedløse kategori har feministisk afsenderadresse. For nu bare at tage nogle eksempler kan nævnes et forslag stillet i Københavns Kommune om, at kommunen burde anvende betydelige beløb på opførelsen af såkaldte missoirs, som er et eller andet sygt tankefoster af en installation, hvori kvinder kan stå op og tisse ligesom mænd. Nu er det sådan, at den kvindelige anatomi ikke i samme grad som den mandlige tillader at urinere stående. Det kan man så selvfølgelig være sur over, men i givet fald må man gå i rette med sin skaber snarere end kommunen, der dog i noget uvant tilfælde for Københavns Kommune endte med ikke at efterkomme kravet.

Et andet eksempel på disse absurde synspunkter er den evigt tilbagevendende argumentation om at fratage børn deres kønsidentitet. Fænomenet er naturligvis særdeles udbredt i Sverige, hvor man i mange institutioner nægter at betegne piger som hun og drenge som han, men i stedet kalder begge for det kønsløse ”hen”. Fænomenet eksisterer dog også i Danmark.

Hertil kommer så den hyppigt opdukkende debat om, hvorvidt legetøjsproducenter må fabrikere legetøj, der målretter sig drenge eller piger specifikt. Der har været talrige eksempler på disse groteske sager, som lynhurtigt resulterer i såkaldte ”shitstorms”, hvorpå man pludselig kan læse på sociale medier, at Lego er ligesom Hitler, fordi de har lavet en legomand, der kører i en legobil. Man kan også opleve enkelte legetøjsforretninger, der præventivt og ængsteligt søger at gardere sig mod en sådan modvilje ved at udsende julekataloger, på hvis billeder eksempelvis en pige leger med biler, eller en dreng iført forklæde står ved et legetøjskomfur og laver mad. Man ved bare med sig selv, at det kun er et spørgsmål om tid, før denne depraverede knægt dukker op i enten kriminalstatistikken eller Politikens debatspalter.

Endelig kunne man for nyligt læse en historie om, at feminister nu forlangte, at det offentlige skulle finansiere deres hygiejnebind og tamponer. I modsat fald ville man nemlig betegne det som kønsdiskrimination, idet man dog trods alt var villig til at medgive, at mænd ikke menstruerer. Omvendt kan man indvende, at mænd til gengæld har langt større udgifter til barbergrej end kvinder (og antageligt langt større udgifter til barbergrej end feminister i særdeleshed), og således burde vel barbergrej omfattes af samme offentlige finansiering, men det lod ikke rigtigt til at interesse de feminister, der havde fremført synspunktet om den offentligt betalte tampon.

Der kan opregnes talrige andre eksempler på, at naturen influerer på en enten favorabel eller mindre favorabel vis. Når eksempelvis jeg går ud og spiser, drikker jeg måske under middagen tre glas vin og bliver måske som konsekvens heraf småfuld. Hvis jeg drikker fem, bliver jeg beautiful, og hvis jeg drikker syv, bliver jeg hadefuld. Omvendt skal måske min kvindelige ledsager ved middagen kun nyde halvandet glas vin for at blive feststemt (hun er nemlig også meget slank), men af den grund forlanger jeg jo ikke at betale det halve for skænken.

I det hele taget minder dette referat af bizarre feministiske forslag lidt om et kartotek af vittigheder, for så var der også den om, at gadenavne nu skulle ændres, så flere kvinder kom til at optræde i navnene, fordi det var strengt, at et overtal af historiske personer var mænd. Så skulle pludselig H. C. Andersens Boulevard til at hedde Anne Marie Helger Gade eller lignende etc. etc.

Mens man måske kan trække på smilebåndet over alle disse absurde historier, bliver sagen omvendt mere alvorlig, når feminismen konfronteres med tilværelsens alvor. Det så vi for nyligt i forbindelse med den uhyggelige historie fra nytårsfejringen i Köln, hvor flere hundrede mænd af primært arabisk og nordafrikansk afstamning voldtog eller på anden vis seksuelt forulempede utallige kvinder i fuld offentlighed. Vi så det, da en uhyggelig og længe mørkelagt rapport fra det svenske politi pludselig kom frem i dagens lys og klarlagde, hvorledes adskillige børn var blevet udsat for seksuelle overgreb ved en sommerfestival i Stockholm. Også her var der tale om gerningsmænd fra ikke vestlige lande, men reaktionen på begge episoder var fra danske feminister, at det var typisk mænd og at sidestille med noget så prosaisk som at blive befølt på numsen under en Roskildefestival. En sådan feminisme er i sin blinde vinkel ikke bare latterlig, men også decideret farlig.

En undersøgelse fra BAV Consulting og amerikanske Wharton School ved Pennsylvania Universitet fastslog for nyligt, at Danmark er det bedste land i verden at være kvinde i, og derfor efterlades man lidt med det indtryk, at feminisme i Danmark er at sidestille med at forlange mere reggae på Jamaica, men anderledes forholder det sig naturligvis mange steder i verden.

Netop derfor skal jeg i den grad også præcisere, hvorledes jeg har fuld forståelse og respekt for kvinder (eller for den sags skyld mænd), der kæmper for kvinders rettigheder i de desværre mange kulturer, hvor kvinder er reelt undertrykt, steder hvor kvinder stenes til døde, ikke må færdes utildækket, voldtages systematisk og i det hele taget undertrykkes på modbydelig vis. Det er bare helt og aldeles væsensforskelligt fra den feminisme, vi oftest støder på i dagens Danmark, hvor det mestendels handler om, at en håndværker på gaden har fløjtet efter Lille Fregnede Louise, som nu grådkvalt forlanger psykologhjælp i flere måneder (og sikkert også får det).

58 kommentarer RSS

 1. Af Jacob Andersen

  -

  Det her er fandme sjovt og genialt….Jeg takker skaberen for at vi har en Mads Holger…

 2. Af Uffe Staulund

  -

  Meget præcist og venligt beskrevet.
  Tak.

 3. Af Brian Jørgensen

  -

  Bravo, velskrevet!

 4. Af Jorgen Winding

  -

  …at sidestille med at forlange mere reggae paa Jamaica… Hahaha

 5. Af Axel Eriksen

  -

  Sandheden er altid ilde hørt – når feministerne kommer hjem – så begynder stormen!

 6. Af Christian Jensen

  -

  Det er genialt det der. Kvinden har overvundet sig selv herhjemme og gjort manden overflødig i forhold til, kernefamilien og dens værdier. Jeg kan godt komme i tvivl om, kvinder egentlig overhovedet selv ved, hvad de vil med manden i dag og, hvilken rolle de gerne vil have, at han indtager i et parforhold? Men som med meget andet i dagens Danmark, er alt så udvisket og politisk korrekt, udtrykt af folk der har de “rigtige” holdninger.

 7. Af Annette Kristensen

  -

  Fuldstændig unødvendigt debatindlæg. Vi kan alle blive enige om, at den form for feminimisme, som Mads skriver om, og de eksempler han her fremhæver, er komplet latterlige, Det er bagateller, der slører for de essentielle emner i denne debat, og som ingen, i hvert fald få, i bund og grund bekymrer sig om, når det kommer til stykket. Men der findes en anden form for feminisme i Danmark, som er værd at kæmpe for, og som stadig skal tages meget avorligt i vores ligestillede samfund. Den feminisme, der kæmper mod vold mod kvinder i danske hjem, og som kæmper for ligestilling på lønforhold på det danske arbejdsmarket osv. At kalde dansk feminisme for dum, det er sjovt. Men det er dumt.

 8. Af bent jensen

  -

  Kvindekampens kampkvinde, feministerne, kvotekvinderne og ligestillingsfanatikerne vil aldrig få nok. De er hæmningsløse og skruppelløse og lider under en grådighed og et magtbegær der er uden grænser. Samtidig er de blottet for fornuft og de har ingen realitetssans. De er som konen i muddergrøften. I Sverige og Danmark vil de redde kvinderne og hele verden ved brug af radikal pladderhumanisme, men er nu i gang med at udlevere både kvinderne, mændene, familierne, børnene og hele Sverige til barbari, terrorkrig og undergang. Den typiske svenske politik-kvinde er kortsynet, vulgær, uvidende og stort set uden hjerne. Men mener sig klogere end Vorherre.

 9. Af Jan van Heuvel

  -

  Tårerne triller stadigvæk. Tak for et velskrevet (og befriende!) blogindlæg krydret med god humor. Mads Holger er konge.

 10. Af b j

  -

  PS: Kvindekampens kampkvinder er ekstremister der kun er solidariske med sig selv. Derfor er deres kamp ikke meget andet end organiseret hykleri, og det med kvindernes nationalråd og kvindernes kampdag er latterlige fortidslevn fra den fjerne fortid hvor ingen mænd endnu havde gennemskuet hvad kvindekampen egentlig gik ud på. Nu véd den del af mændene der kan tænke selv, at hele feminist- og rødstrømpebevægelsen aldrig har været andet end eet stort bluffnummer.

 11. Af John Laursen

  -

  Et glimrende og humoristisk oplæg af Mads Holger. Det er næsten lige så sjovt som Mads Holgers ustyrligt morsomme oplæg om en jobansøgning fra en dansk akademiker af i dag.
  Mads Holgers oplæg er ustyrligt gode når han er humoristisk.

 12. Af Axel Eriksen

  -

  Debatten burde handle om, at kvinder og mænd er ligeværdige – har principielt de samme muligheder – men fra naturens hånd er vi ikke fuldkommen ens – heldigvis for reproduktionen af Homo Sapiens!

  Og at kvinder kan reproducere sig selv 50% med kunstig befrugtning af en vildtfremmed, anonym sæddonor er naturligvis et stort skridt i retning af feminismens sejr!

 13. Af Bent Rasmussen

  -

  Har det lidt med feministerne som med diverse ngo,er, Amnesty og deslige. De kæmper det helt forkerte sted og den helt forkerte kamp. En kamp som allerede er vundet i den vestlige verden. Derfor ingen respekt herfra. De gør sig selv helt forfærdeligt til grin.

 14. Af Gert Mogensen

  -

  Hvis de danske feminister står og mangler en reel sag i Danmark, så kunne de jo starte med at hjælpe de, primært kvindelige, muslimer, der er nødt til at flygte fra deres familie af den simple grund, at de ønsker at leve efter Danske normer og ikke mellemøstlige.

 15. Af Jan Petersen

  -

  Navnlig danske kvinder har spundet guld på velfærdslykkehjulet de sidste 30-40 år. Det kunne de, fordi lykkehjulet var forbeholdt danskere. Det er hjulet ikke længere. Det er blevet globalt.

  Det globale konkurrence samfund – alles kamp mod alle – er det stik modsatte af “et lille homogent demokratisk velfærdsværksted”, hvor man bare kunne uddele velfærd på skrømt.

  Det kan man ikke længere. Men varer nok lidt før det går op for female kønnet, at nationaløkonomi IKKE er en del af showet – vild med dans!

 16. Af Henrik Knage

  -

  Feminisme er for politik, hvad en sløre – bombe er for en ubåd. Et trix til at aflede focus fra fakta. Derfor er det ikke uden grund, at feminismen er grundlagt i Sverige – og jo flere idiotiske “landminer” der kan udlægges, desto bedre. F.eks. er der ingen der siger, at kvinder absolut skal bruge tampon, eller mænd skal være barberede!

  Derimod er der et FN, der beskylder EU for at overtræde menneskerettighederne vs. flygtninge, selv om FN siden FN blev stiftet, ikke har bestilt andet selv.

  FN er reelt den største alfonsbutik, bestikkelse og korruptions – forretning, hjemsted for menneskesmugling, pigehandel, våbensmugling, overgreb voldtægt og mord på pigebørn, samt narkohandel.

  Problemet med FN er, at det ikke overvejende er soldaterne, eller såkaldt “andre aktører” der leder de beskidte forretninger, men de beskidte forretninger der leder FN.

  Frankrig har flere gange lagt hovedet på blokken og afsløret, at FN er korrupt. Resultatet af dette er, at Frankrig er det eneste land der udfører overgrebene – hvilket er fuldstændig hen i hegnet, og helt til hest. Danmark kan heller ikke holde naldrene fra småpigerne i flygtningelejrene.

  Det skal dysses ned, med feministisk nonsens, og andet politisk galskab.

 17. Af Ole H.

  -

  Er Annette Kristensen venlig at forklare mig hvori lønforskellen består.
  At kvinder vælger lavtlønsjob, er kendt og har intet med ligeløn at gøre, men mest med at de oftest ønsker at gå tideligt hjem, ikke gider kæmpe for karriere etc.
  Hvis de leverer det samme får de også det samme. Så ud og find nogle højtløns jobs tøser.

 18. Af Uffe Staulund

  -

  @ Henrik Knage,

  Du beskrive præcist min mening om FN.
  Tak for det!

 19. Af harakat søren

  -

  Feminisme betyder ligestilling mellem køn. Det er Ikke alle feminister der ikke barbere sig, laver skedejuice og kræver penge fra staten. JA DE ER RETARDEREDE!
  Det er de OVERDREVNE, men 90% af befolkningen ved ikke hva feminisme er.

  Ved ikke hvor mange der findes af dem du addreserer, men jeg har aldrig mødt en! din spade

 20. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  Efter et par minutters kildekritik må vi sande at Mads Holgers argumentation falder til jorden med et brag:

  Mads Holger skriver:

  “En undersøgelse fra BAV Consulting og amerikanske Wharton School ved Pennsylvania Universitet fastslog for nyligt, at Danmark er det bedste land i verden at være kvinde i”

  Og så linkes der til BT for dokumentation. Graves der dybere står der så at Algeriet skulle været det land i Verden hvor kvinder har det værst. Det vil sige værre end i lande som Saudi Arabien og Afghanistan og andre lande med markant større undertrykkelse af kvinder?

  Yeah, right!

 21. Af Henrik Knage

  -

  Jeg er nød til at krybe til korset – oplægget er meget velskrevet og fyldt med skrevne ord, der lægger op til andre skrevne ord – hvorfor det ikke bliver kedeligt. De skrevne ord tager så at sige hinanden i hånden, og danner en slags kæde.

  Og det er ret godt gået.

  Vil du have et barometer for, hvorfor feminister udelukkende drikker vin?
  Det er fordi, hvis de drikker øl, så afslører de sig selv på skummet i øllet.

  De afslører sig selv, ved at der ikke findes nogen feministisk ølbrygger – der gør særlig stads ud af sig selv – og de enkelte feministiske ølbryggere der findes. Hos dem lægger skummet sig ikke ned ved den første mundfuld, eller smagsprøve.

  For øl er afslørende, på skummet. Hvis man har noget at gå til læge med – så er det hvis skummet i øllet lægger sig fladt ned, ved den 1. eller 2. mundfuld.

  Det har jeg lært af en ølkusk.

  Nyttig viden, eller ligegyldig oplysning?

  Prøv selv at se i øllet, næste gang der er selskab, skummet sætter sine tydelige spor – eller mangel på samme 🙂

 22. Af Lars Petersen

  -

  @ Jan Petersen.

  * Det Danske arbejdsmarked er et af de mest kønsopdelte i Europa.
  * 71 procent af offentligt ansatte er kvinder.
  * Man har skattebetalt frokostpauser i det off. (koster ca. 22 mia. om året).
  * Kvinders arbejdstid udgør kun 32 timer om ugen i gennemsnit. (mænd: 38)
  * Kvinder har et større sygefravær, (dvs. udnyttelsen af fuld løn under sygdom er større)
  * 37% af kvinderne er ansat på deltid. (mænd: 14%)
  * En kvinde koster -1,6 mio. (mænd betaler derimod +0,6 mio. kr.)
  * Offentlig virksomhed levere den mest (skatte-kunstige) jobstabilitet på arb.markedet.
  * Målt med andre Stater, er her ca. 400.000 for mange i offentlig virksomhed i Danmark.
  * Målt med andre Stater, har off. ansatte i Danmark, verdens største offentlige lønsum.
  * 60 procent af de universitetsuddannede er kvinder, (40% mænd).

  – Sidstnævnte fortæller i øvrigt, at universiteterne generelt målt, er en underskudsforretning.

  Når mænd tillægges undersøgelsen, (hvor kvinderne var de mest tilfredse i verden), opstår et
  kæmpe ryk nedad, da man nu havner på en 10énde plads, hvilket i øvrigt fortæller ikke så lidt..

  KORT SAGT.. TILFREDSHEDEN BYGGER PÅ STJÅLNE KRONER, SOM GØR DANMARK FATTIGERE.

 23. Af Jan Petersen

  -

  Ja, danske velfærdshungrende kvinder er ren underskud for stort set enhver privat profitgivende forretning. Intet under kvinder er ansat i det offentlige beskyttede velfærdsværksted!

  Men de dage er slut med globalisering. Nu skal såvel dovne uduelige kvinder som arbejdsomme mænd vise, hvad de værd på global markedet!

 24. Af Niels Andersen

  -

  På denne dag ævler alle om kvindernes kamp for ligestilling, og samtidig indgår EU en pagt med djævlen (Tyrkiet) om den igangværende invasion af fattige muslimer. Denne pagt vil ikke kun betyde et kæmpe tilbageslag for kampen for ligestilling , men den vil også betyde et punktum for Danmark som et kristent velfærdssamfund.

  Måske vil 8. marts i en nær fremtid blive omdøbt til demokratiets, kristendommens, velfærdens og fredens kampdag i Danmark.

  Ellers også bliver det Tyrkiets nye nationaldag.

 25. Af Henrik Knage

  -

  Nutiden et mediemanipuleret dødsskrig, og sidste åndedræt fra 2. Verdenskrig der er gået i fysiks og mentalt chok – og derfor ligger i feministisk respirator, midt i de sidste feministiske dødskramper, akkompagneret af fortidens kulderystelser.

  FN og Feminismen kan sidestilles med to ens alen ud af samme dårlige stykker fredede “genstande” f.eks. et 20 meter højt bøgetræ med 3 meter i diameter, som samfundet er bygget uden om, som et bøgetræ der står midt på Køge Bugt Motorvejen, og som folk kolliderer med, både på vej til arbejde, og på vej hjem fra arbejde, samt når de kører på ferier, samt i weekenden.

  Hvorfor hedder det FN alias Forenede Nationer, når det eneste der er rigtigt er Nationer?

  Nationerne er splittede, og ikke forenede – og derfor er FN ikke “op to date”, men et levn fra fortiden i bestræbelserne på en slags ønsketænkning – der aldrig holdt stik.

  FN er en punkteret Lolita Dukke, der er begyndt at rådne op indefra, fordi der er så mange der prøver at puste liv i en svunden fortid, der er død for længst, sammen med feminismen.

 26. Af Lars Petersen

  -

  @ Jan Petersen.

  Nu var det egentlig ikke ment som hate speach mod kvinder, selvom det måske lød sådan..

  Det var nu mere en tyngdens bevis imod førnævnte undersøgelse, som viser at kvinder i DK
  skulle være de mest tilfredse i verden. idet tilfredsheden bygger på tildelt skatteunderskud.

  Endelig skal vi lige huske at tillægge de utallige “mænd” som bl.a. arbejder i byggesektoren,
  da man bore, hamre, og banker i netop verdens største offentlige bygningsmasse, såvel man
  tillige har tildelt skattekroner til håndværker-hjælp, plus vi skal huske på de mange offentlige
  leverandørers ansatte, landmænd, og andre heavy skatte-subsidierede, som ikke tæller med.

  Så den egentlige pointe var/er, hvordan en flok “amatør foreningsmedlemmer”, uhindret har
  kunnet dyrke verdens mest omfangsrige skattebaserede genvalgs-strategi, og deraf har fået
  konverteret tæt på en hel befolkning og nation i evig konkurrence-uduelighed og syg armod

  Erhvervsfrekvensen (mænd som kvinder) i DK, er derfor mildes talt elendig, hvilket bevises af,
  at man uden probl. ville kunne “skatte-lave” yderligere 100.000 jobs, ved at dividere netop
  verdens største offentlige lønsum over på +100.000 personer, for derpå at give dem en titel,
  og en eller anden dobbelt-overlappende funktionalitet, og pressens ligeså skatte-købte lort,
  ville på fuldstændig samme måde, ignorere udvidelsen, og skrige: ultra høj erhvervsfrekvens.

  Med andre ord.. du kan ikke give en flok aber ca. 1 mio. system-kroner, (inkl. drift) pr. ansat, og
  så bede disse om at dyrke neutral/konkurrencebetonet; og ikke mindst moralsk journalistik,
  da lortet ANY TIME, vil misbruge mikrofonen til at forsvare systemet som lev. dem midlerne..

 27. Af Jan Petersen

  -

  Jeg beskæftiger mig ikke med hatespeech, kun rimelig tilgængelige fakta.

 28. Af Lars Petersen

  -

  @ jan petersen.

  påstod heller ikke at du dyrkede hate speech, men at JEG måske kunne lyde sådan.

 29. Af Runa A.G

  -

  Alene ved at læse blogindlægget og mange af de efterfølgende kommentarer, bliver man klar over, at der stadigvæk er et stort behov for 8. marts i Danmark, for så ikke at tale om behovet i de mindre “udviklede” lande.

 30. Af Runa A.G

  -

  Jeg har da tisset stående siden jeg var lille, for ikke at skulle sidde på overpissede toiletter, svinede til af mænd. Det har min mor lært mig. Der er meget de herrer ikke ved. Det giver også nogle gode lårmuskler og i særdeleshed er denne træning nyttigt, når man står på ski. Desuden findes der grej til kvinder, der skal klatre i bjerge. Behovet er selvfølgelig ikke stort i Danmark, fordi der ikke er nogle bjerge i Danmark og måske forhandles det grej ikke af den grund.

 31. Af Benny Andersen

  -

  Det indadvendte, det snævre og det selvcentrerede. Hvor længe skal denne selv iscenesættende farce fortsætte. Mads Holger fik 84 stemmer. Hvad er hans berettigelse til spalteplads overhovedet. Demonstrerer han nogensinde andet end navlepilleri?

 32. Af Erik Bramsen

  -

  Det meste af det her vroevl, er jo noget de har laert henne i USA eller i Storbrittanien, som ikke paa mange omraader staar tilbage for Sverige i feminazistiske tosserier. Et typisk eksempel er den kampagne med tamponerne, som vistnok blev startet i England.

  Det var vistnok Bob Glitter, der foreslog at kvinder hver maaned skulle kunne gaa op paa socialkontoret og kvit og frit faa udleveret fem poelser sammenrullet toiletpapir fabrikeret af nogle arbejdsloese ude i baglokalet.

 33. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ ANNETTE KRISTENSEN

  ” Den feminisme, som kæmper for ligestilling på lønforhold på det danske arbejdsmarket osv.”

  De sidste 20 år har undersøgelser dokumenteret at kvinder der konkurrerer på lige vilkår med mændene tjener det samme.

  Men mange kvinder vælger skånejobs, fordi de prioriterer pasningen af deres børn højere end deres arbejde.
  Helt typisk vælger kvinderne offentlig ansættelse, hvor man i fuldtidsjob arbejder under 30 timer om ugen.
  Kvindelige forskere producerer mindre end deres mandlige kollegaer.
  Kvindelige læger undviger de krævende specialer, hvilket har ført til mangel på specialister.

  Velfærdsstaten har været med til at finansiere kvindernes specielle krav.

  Men kære ligestillingskvinder i kan ikke længere regne med at velfærdsstaten træder til for den er langsomt ved at blive afviklet eftersom vi lever over evne og der er ingen udsigt til økonomisk vækst forløbigt.

  Fordelingspolitikken er kørt træt, så hvis kvinderne vil have ligeløn, må de indstille sig på at yde for der vil ikke være ikke være en offentlig pengetank til at kompensere og hjælpe økonomisk fremover.

 34. Af Mette Olga

  -

  Dumme gigolo
  stakkels gigolo
  nu er det for sent at græde
  spillet er igang
  syng en lille sang
  en der skaber fryd og glæde
  dumme gigolo
  stakkels gigolo
  giv din latter frie tøjler
  selvom hjertet gør ondt
  må du dog manegen rundt
  du er jo kun en gøgler

 35. Af Henrik Knage

  -

  Det der med gratis tamponer fra kommunen, er et rent feministisk bagholdsangreb på kommunekassen – for det var endt i utallige diskriminerings – sager med store erstatninger til følge.

  Alene p.g.a. den hvide farve, ville flere hundrede sorte negre, og tusinde indianere, samt endnu flere fra det mellemste Østen kunne få erstatning.

  De skal være hvide til de hvide, sorte til de sorte, røde til de røde, og gule til de gule, samt brune til de brune – ellers ender det i et feministisk retsopgør, af hidtil usete dimensioner.

 36. Af Axel Eriksen

  -

  Forskellen mellem de to køn kan bedst defineres ud fra levealderen og dens inddeling:

  Mænd:
  1 – Barn
  2 – Voksen
  3 – Gammel

  Kvinder:
  1- Baby
  2 – Barn
  3 – Teenager
  4 – Ung kvinde
  5 – Ung kvinde
  6 – Ung kvinde
  7 – Ung kvinde o.s.v.

 37. Af Sven Olsen

  -

  Pragtfuldt skrevet – jeg er ikke altid enig med skribenten, men dette er helt i top.
  Jeg har boet i Sverige i mange år, og ser hver dag nye idiotstunts fra såkaldte feminister – jeg skelner kraftig mellem de fornuftige, der med fornuftige metoder arbejder mod fornuftige mål, og resten, der bare råber op og kräver alle mulige specialfordele – helt i linje med de asylturister, de er så begejstrede for.

 38. Af jørgen hansen

  -

  Hvor blev mit indlæg af??

 39. Af Allan Sørensen

  -

  Axel Eriksen er:
  Baby
  Baby
  Baby
  Baby
  Baby
  Baby
  En evighedsbaby
  Der er øjeblikke hvor man skammer sig for at være mand.

 40. Af Runa A.G.

  -

  En kvinde kommer ind i en forretning, der sælger hjerner. Hjernerne ligger flydende i store krukker. Hjernerne i den nederste halvdel af hylderne er en smule mindre, end dem der er i den øverste halvdel. Det er kvindehjerner. Prisen på hjernene foroven er en del højere end dem forneden. De øverste store hjerner er nemlig mandehjerner.

  Kvinden spørger om mandehjernene er bedre, fordi de er større. Ekspedienten svarer, nej det er de ikke. Så spørger kvinden, hvorfor er de så dyrere? Han svarer, det er fordi de er så lidt brugte.

 41. Af Henrik Knage

  -

  Der kommer sådan en sjov lyd fra trusserne på en feminist, hvis hun sættes på et gelænder fra 3. sal og glider nedad gelænderet med 10 km. pr. time – for den sidder på tværs, li´som deres meninger.

 42. Af Henrik Knage

  -

  Det kan godt være feminisme lyder dumt, men det er det slet ikke. Feminisme er dejlig befriende, i modsætning til politik – og politikere.

  Sagen er den, at der findes rigtig meget dårligt “købmandsskab” i politik – især i dansk politik og særligt i forbindelse med “flygtningekrisen” der forøvrigt er selvskabt.

  Der har lige været en såkaldt “Landbrugspakke” der blev taget af bordet p.g.a. manipulerede tal.

  Hvad så med de tal her – fortalt i frugt.

  Hvordan i Himlens navn kan så mange danske politikere købe så meget råddent, og sygdomsramt “frugt” – i humanismens navn, fra Mellemøsten og Nordafrika – og så forvente, at få det til at gro i Danmark, uden at det vil plantes om?

  Danmark går diktatorernes ærinde, ved at importere alt den rådne frugt diktatoren ikke selv gider æde – hvorfor det er dejligt belejligt at den rådne frugt er så rådden at den selv kan gå til Danmark

 43. Af Rikke Nielsen

  -

  Mads Holger – din bimbo-tilgang til kvinder er et meget godt bevis på, hvorfor der desværre stadig er behov for feminismen. Men det er vel også meningen at synliggøre med din provokation – for så klog og fuld af personlig integritet er du nemlig – mon ikke der skal mere til at skræmme dig end kvinder, der kæmper for deres rettigheder 😉

  Personligt kunne jeg dog godt tænke mig at få flyttet kampen op på næste mdenhedsstadie; hvor feminismen fremstod som forældet og der nu skulle være fokus på Egalitet – ligeværdighed ligegyldig køn, religion, etnicitet mv. Desværre – som dit indlæg og ikke mindst de skræmte mænds besvarelser viser – skal vi lige have overstået den premature fase, hvor feminismen stadig har sin eksistensberetiggelse.

 44. Af lars svendsen

  -

  “Omvendt skal måske min kvindelige ledsager ved middagen…”. Hold da op! Jeg havde da forestillet mig du var bedre til skriftligt dansk. Ved du ikke om det er en kvindelig ledsager du har med ved middagen?

 45. Af P Christensen

  -

  MH har fuldstændig ret når han sidst i indlægget anfører, at feministerne bør
  kaste sig over de væsentlige ting.

  Og disse væsentlige ting er fx. kvindefrigørelse i macho-ideologien islam.
  Desværre er feministerne nogle “vat-ovarier”, og tør ligesom mange af vore politikere
  ikke sætte sig op mod overgreb, der begåes af folk der har en anden etnicitet,
  hudfarve eller – især – kommer under påskud af en gammel overtro.
  Så var det sgu trods alt nemmere og ufarligere at stille sig op overfor en blegfed kapitalist !

  Og undskyldningen for ikke at turde opponere overfor alle overgreb mod kvinder, kender vi
  alle: at man i stedet (igen ufarligt) kaster sig over kritikerne af dette feminsternes kujoneri og kalder
  dem islamofober osvosv.

 46. Af Jan Petersen

  -

  Lars Svendsen, lige dén kommentar var måske lidt af et sprogligt selvmål. Læs hele afsnittet hvoraf du blot har refereret 8 ord.

 47. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt i disse feminist- og ligestillingstider mellem han, hun og hen, så Google feks: “danish 16 year girl plan to bomb”. Masser af dækning på internationale medier om Danmarks nye “turistattraktion”, men sjovt nok ikke nævnt i danske medier.

  Hvorfor ikke? – en dansk teen female terrorist må da veje tungt i såvel dansk turistindustri som dansk globalt omdømme i det hele taget!

 48. Af ole andersen

  -

  Hvorfor frigiver mad s ikke de indlæg der opsnappes og skjules af det primitive møgfilter der fungerer både radikalt korrekt og fuldstændig idiotisk og vilkårligt.

 49. Af fi lt ret bruges til at ødelægge debatterne

  -

  hvorfor har man så travlt med at frasortere grundige og gennemarbejdede indlæg? Bloggenes hyppige mangel på kvalitet er en fornærmelse mod læserne.

 50. Af Urban Hansen

  -

  “Kvinder er ligesom elefanter for mig. Jeg kan godt lide at kigge på dem, men ville nødigt have en derhjemme”

Kommentarer er lukket.