Brev fra en pige, der får overskredet sine grænser

Af Mads Holger 23

Til avisen

Hej, jeg skriver, fordi jeg nogle gange føler mig lidt udnyttet. Jeg oplever, at jeg ikke kan gå nogen vegne uden at få overskredet mine grænser af fremmede mænd, og det er vildt irriterende, at andre folk ikke længere respekterer, at det er mine grænser, og at det er mig selv, der sætter dem.

Det værste er, at jeg som regel slet ikke kender dem, der overskrider mine grænser, men de er ligeglade, og så tænker jeg, at jeg da har lov til at være mig selv, at jeg har lov til at se ud og være, som jeg har lyst til, uden at det er en invitation til alle mulige om, at de har ret til bare at trænge ind i mig, som de har lyst.

Det værste er, at jeg bliver gjort til grin af mine veninder, når jeg ikke er lige så villig som dem. Man har åbenbart bare fået en kultur omkring mig, hvor vi forventes at skulle gøre nøjagtig det samme som alle de andre og være lige så villige til alt muligt. Det kan jeg ikke lide, så efterhånden er jeg kun veninde med Olga, for der er ingen af de andre i klassen, der kan lide mig, specielt ikke Ilse og Anni-Frid, men de er også sådan nogen, der bare er totalt sammen med alle, og hvis endelig engang imellem, der er én, som de ikke gider at være sammen med, så sender de ham bare videre til mig, og så skal jeg være sammen med ham. Det gider jeg altså ikke til.

Ligesom alle andre møder jeg dog engang imellem én, som jeg godt kan lide, og inviterer ham måske med hjem, men det betyder altså ikke, at han må gøre lige, hvad han vil, bare fordi vi er hjemme sammen. Det er herre irriterende, at man altså bare ikke kan invitere nogen med hjem, uden at de forventer alt muligt af én og tror, at de må gøre lige, hvad de har lyst til med én. Jeg har jo bare inviteret dem med hjem, og det betyder altså ikke nødvendigvis, at jeg er med på alt muligt, at I ved det.

Nogle gange når jeg har nogen med hjemme, opdager min mor og far det, men de synes bare, at det er vildt fedt. De er også lidt gamle og meget frie og sådan noget, og de sidder også bare ovenpå og hygger sig. Faktisk tror jeg, at de helst ville have, at jeg slet ikke havde nogen grænser, men jeg vil altså selv bestemme og ikke finde mig i, at andre folk overskrider mine grænser.

Nå, men det var bare det, jeg ville sige, hej. ❤️

Hilsen Danmark

23 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  En fed joke, som taget direkte ud fra mellennenials bloggen – griner højt!

 2. Af Jakob Rasmussen

  -

  Skulle det være morsomt?

  Det sker desværre ofte, at unge kvinder føler, at de er blevet voldtaget af unge mænd, som de unge kvinder troede, de var venner med, men som ikke ville respektere deres grænser.

  Det har du måske også oplevet?

 3. Af Rikke Nielsen

  -

  Måske den lille pige skulle sættes under administration; det virker som om, hun ikke har styr på noget som helst.

 4. Af Seker Gün

  -

  Ha ha. Ret morsomt.

 5. Af j nielsen

  -

  Ilse og Anni-Frid har altid været et par selvglade finker. Men man vælger jo ikke selv sine naboer. Miss ‘Olga lyder som et interessant bekendtskab. Er det ikke hende der engang var en dreng?

 6. Af preben jensen

  -

  En masse politik-kvinder føler at deres grænser overskrides, når nogle danskere mener at der bør indføres et asylstop snarest muligt. Og FN er også bekymret over de små og symbolske stramninger regeringen har vedtaget. Danskernes undertrykkelse og udryddelse vil derimod ikke genere de følsomme “menneskevenner” i diverse feministiske og “humanistiske” kredse.

 7. Af Claus Christensen

  -

  Det kan være givtigt for forståelsen af en problemstilling at tage stilling til den forfra, så at sige. Her kan et billede som det, Mads Holger beskriver, være et nyttigt redskab, selvom metaforer også har sine begrænsninger.

  Det er klart at, for så vidt angår en kvindes krop og et hjem er det kvinden eller hjemmets beboere, der må bestemme, hvem der bliver “inviteret indenfor”.

  Gælder det samme for et land? Jeg tror, mange egentlig ikke tidligere har skænket det en tanke, at danskerne ifølge konventioner ikke kan afgøre, hvem de lader komme ind i deres land. Vi er åbenbart juridisk forpligtede til at lade de ca. 9 mia. mennesker udenfor Danmark slå sig ned her, hvis de kan bevise? eller sandsynliggøre? at de kommer fra et krigshærget område? eller er personligt forfulgte?.

  Selvom de ikke får asyl, er det formentlig vanskeligt at sende dem tilbage. Når først de har slået sig ned i en modtagelejr, bliver langt de fleste i landet.

  En ting er, at vi juridisk sandsynlighed hænger på den. Det kan man vel forhåbentligt lave om på, selvom det nok vil tage år.

  Men er det moralsk rimeligt, at alle i princippet kan tage til Danmark og søge asyl? Hvis de pågældende var i uniform, gik i takt og var bevæbnede, havde Danmark naturligvis ret til at afvise dem ved grænsen. Men hvis de på anden vis kommer ind og bosætter sig i landet, er det formentlig svært at gøre noget ved, selvom resultatet af en militær besættelse af Danmark og en efterfølgende bosættelse af fremmede folk, ville have samme resultat – en kvalitativ ændring af landet, dets værdier, omgangsformer, vaner, kultur og lovgivning.

  Et land består af individer og hvis man er optaget af, hvordan dette land bliver i fremtiden, må det være i orden at interessere sig for, hvilke individer og grupperinger, der kommer til at bo i landet fremover. Hvilken hudfarve, de har, er naturligvis ligegyldigt. Det afgørende er, hvilke værdier, normer, adfærdsmønstre mv., de har. Derfor må det være moralsk i orden at søge at øve indflydelse på den fremtidige befolkningssammensætning.

  Men hvad kan så gøre ved problemet? Det ville unægtelig være bedst at afvise de, der kommer i disse måneder ved grænsen og henvise dem til at søge asyl i Danmark ved et konsulat i det område, hvorfra de er flygtet. Eller som Canada eller Japan kunne vi måske kræve, at vi selv fik lov til at vælge de flygtninge, vi ville tage ind. Vi kunne vælge at tage de mennesker ind, der havde størst behov for hjælp. Vi kunne også satse på en større variation – så der ikke kun kommer mennesker med en bestemt religion. Canada har vist et udmærket omdømme, selvom de kun tager veluddannede ind. Selv Japan, der tager under et dusin ind om året, har et glimrende image og der er næppe mange virksomheder, der nægter at købe industrirobotter fra Japan på grund af deres asylpolitik.

  Måske har lande, der respekterer sig selv og tager sin fremtid alvorligt ligefrem et bedre omdømme end de mere ligeglade, der lader tilfældet råde?

  Når man ikke kan komme udenom konventionerne, EU-regler mv. – for nu – må man gøre, hvad man i øvrigt har mulighed for. Det tjener regeringen til ære, at den gør, hvad der er muligt af hensyn til landets fremtid, selvom det forventeligt giver dårlig omtale.

 8. Af J Kastrup

  -

  Der er ingen ord for hvor usselt dette “blogindlæg” er. At Berlingske vælger at give tilladelse til Mads Holgers stupide “brev”, der tydeligt er en latterliggørelse af de traumatiske oplevelser som kvinder udsættes for alt for ofte, er fuldkommen latterligt.
  Dette er et reelt og seriøst problem, der har kørt i medierne længe nu, og at indskyde med denne latterliggørelse af kvinders grænser, er simpelthen respektløst.

  Der er ikke meget der kan provokere mig i medierne, men dette når min grænse.
  Men så har Mads Holger nok også nået sit mål, nemlig at provokere med sine stupide indlæg, for andet har han tydeligvis ikke talent for.

  Du kunne jo evt starte at læse dit såkaldte “brev” op for et voldtægtsoffer, og høre om det også provokerer hende?

 9. Af p jensen

  -

  kort kom men tar blev skjult og kommer nok aldrig på.

 10. Af Jan Petersen

  -

  Jeg har mødt horny pussy i lange baner, men aldrig en traumatiseret en af slagsen. Hvor finder man sådan en? – værd at lede efter!

 11. Af p jensen

  -

  Påstanden at Danmark “juridisk” har forpligtet sig til at begå nationalt selvmord, er naturligvis en løgnagtig påstand beregnet på at imponere naive danskere. Kun jel ved-, stampe- og sti ne bo sse- typer tror på denne for ræde riske ord-svindel.

 12. Af p jensen

  -

  At Borgens flertal ikke forlængst har opsagt og annulleret disse FN- og folkemords-konventioner er en kæmpeskandale, og en voldsom trussel mod danskernes liv og fremtid.

 13. Af Jakob Rasmussen

  -

  Mads Holgers metafor er usmagelig og ufølsom, overfor de mange unge, dybt ulykkelige kvinder, der føler, at de er blevet udsat for voldtægt af uempatiske “venner” – men den er præcis:

  Invasionen af Danmark kan ikke blot opfattes som en voldtægt af landet; den medfører også langt flere voldtægter af kvinder.

  Uddrag fra “Udlændinge optræder hyppigt i voldtægtssager.” af Jan Søgaard, 26. jan. 2016:

  “Berlingske beskrev den 16. januar en undersøgelse fra Danmarks Statistik som viste, at ikke-vestlige mænd i gennemsnit bliver dømt 1,76 gange hyppigere for voldtægt og blufærdighedskrænkelse end etnisk danske mænd.

  Det betyder, at hvis danske mænd bliver dømt for 10 voldtægter, vil en lignende gruppe af ikke-vestlige indvandrere og efterkommere blive dømt for 18, skrev Berlingske.

  Tallene var korrigeret af Danmarks Statistik for ‘alder og socio-økonomiske forhold’. Men statistikken ser endnu værre ud, hvis man ser på de faktiske rå tal.

  De siger, ifølge Berlingske, at ikke-vestlige indvandrere og efterkommere modtog 20,4 procent af dommene for voldtægt og blufærdighedskrænkelser, selv om de kun udgør 7,2 procent af den danske befolkning. De modtager altså knapt tre gange så hyppigt voldtægtsdomme som etnisk danske mænd.

  Voldtægtssagen fra kollegiet, hvor den 25-årige, ifølge tiltalen, også stjal den 18-åriges iPhone til cirka 4000 kr. fra hendes taske, er den anden voldtægtssag på to dage ved retten på Frederiksberg, hvor den tiltalte er en udlænding.

  Slået og sparket under voldtægt
  Den 1. februar stilles en 43-årig mand fra Rwanda for retten for en meget brutal voldtægt mod en 39-årig kvinde, som han tidligere havde haft et forhold til.

  Voldtægten skete den 25. november sidste år ved 23.30-tiden i kvindens lejlighed, hvor den 43-årige – ifølge anklageskriftet – tvang kvinden ned på gulvet, befølte hende på brysterne og i skridtet, hvorefter han slog hende flere gange i hovedet og truede med at slå hende ihjel.”

 14. Af Jan Petersen

  -

  Kvinder elsker gaver, også i form af surprise – big black savage dick!

 15. Af Jakob Rasmussen

  -

  @ Jan Petersen

  Ahva´?!

  Tror du virkeligt, at kvinder nyder at blive voldtaget, hvis det blot er en stærkt pigmenteret mand, der voldtager dem?

  Dine holdninger til diverse spørgsmål er ofte en diskussion værd, men din seksualmoral er tilsyneladende på amøbeniveau.

  Undskyld til amøberne…

 16. Af preben jensen

  -

  Det må stærkt tilrådes at læse berlin gskes “Det store svigt” af aa mund og jp-jalvings artikel om EUs og globaliseringens uhyrligheder og kommende nederlag til nationalstaterne og de lokale demokratier og befolkninger der ikke vil være med længere. (Eller se 180 g)

 17. Af J H ansen

  -

  Af Jan Petersen – 26. januar 2016 21:12
  “Jeg har mødt horny pussy i lange baner”

  Har Jan Petersen ikke tidligere skrevet, at han bor i Thailand?
  Hans sprog ligner det, som DF`erne bruger i deres fa scist reder der.

 18. Af T Andersen

  -

  Hej Mads Holger,

  Det bedste råd til en ung pige har altid været; “Hvis du er i tvivl, så lad være”.

  At de andre piger i klassen spiller russisk roulette og synes, at man er snerpet, er en god indikator på, at man er på rette vej til et udmærket liv.

  Tag ikke imod tilbud om EUforiserende stoffer, som får dig til at se verden anderledes end den er. Det du vågner op til bliver et mareridt.

  Tro på dig selv uanset hvad de andre siger.

 19. Af Rikke Pohl

  -

  Jan Petersen, du skulle skamme dig, og du kunne roligt åbne grænserne for flygtningemænd med frygtelige kvindesyn, for dit eget er tydeligvis ikke meget kønnere.

  Mads Holger: Mage til eklatant idioti. Det er faktisk imponerende, at du ikke blot formår at give udtryk for et forskruet syn på flygtningeproblematikken og tydeligvis ikke forstår, at dækket med 1. klasse på magisk vis holder sig flydende, når der er et gigantisk hul i skibets skrog. Nej, sandelig om ikke du ved samme lejlighed får givet udtryk en kvindeforagt, der tydeliggør, at det ikke kun er fjerne muslimske lande, der har brug for en holdningsændring omkring kvindesyn. Dit metafor er så grotesk, at jeg sidder og måber over, at man kan være SÅ langt ude som dansk, og, skulle man tro (?), relativt veloplyst mand. Og for at finde på det metafor der, må du virkelig have nogle bizarre forestillinger om de danske kvinder.

  Bette Mads Holger, nu må du altså forstå, at det jo ikke kan nytte noget, hvis du opfører dig nøjagtig som de irriterende mænd, som denne Danmarkspige gerne så sig fri for. Og det man sgu sige du gør.

 20. Af Henrik El Nino Knage

  -

  Det er da meget godt skrevet, bortset fra at der var tale om en privat fest, hvor det var meningen, at det var dem som var inviteret, der skulle komme til festen. Istedet kom der 20 sortsnuskere, med liderlige øjne, samt 10 halenegere på tålt ophold, der både var til kvinder og mænd, samt smykkerne i skufferne.

  Der var også min veninde Merkel, der var lidt lukket i begyndelsen, men da de forlod festen, var hun helt åben både foran og bagi – og det er holdt ved lige siden. Nu er hun så blevet gravid, og om ikke så længe skal hun føde. Barnet er allerede navngivet “Rosemarys Baby”.

  Der var også en anden gæst med der hed miss Stefan Löfven fra den Stockholmske Skærgård – og hun blev så åbnet, at hun blev til en “hen” – og det har hun været siden.

  Kærlig hilsen

  Bedstemor Danmark, med kælenavnet “Krykker og gangstativ”.

 21. Af Henrik El Nino Knage

  -

  Bedstemor Danmark er så kun på “Tåget ophold”, og derfor kan hun skrive lige hvad hun vil. I modsætning til dem der er på ” Tålt ophold”, der gør lige hvad de vil.

 22. Af P Christensen

  -

  Den Kære Mor Danmark har desværre løbende haft 179 politiske forældre
  der har tilladt hendes tvangsægteskaber og har lidt af international behagesyge
  og selvforagt.

 23. Af Finn Bjerrehave

  -

  Pigen leger med ilden, og at mistolke mandens interesse for sex, er måske pinligt fra pigens side, måske hun aldrig har hørt udtrykket, mænd har kun een ting i hovedet, og sådan er den mandlige natur, og så inviterer kun de mænd du er fortrolige med hjem.
  Hvor dum kan kvinder være. Finn Vig

Kommentarer er lukket.