Cowboy- og indianersex

Af Mads Holger 23

Ja, jeg tænkte nok, at De gerne lige ville læse, hvad det drejede sig om. Det drejer sig om, at børn nu skal kunne skifte køn. Socialdemokratiet og Enhedslisten går nu til kamp for kønsskifteoperationer til børn på trods af Sundhedsstyrelsens seneste skærpelse af vilkårene herfor. Måske var der alligevel ikke spræl nok i forrige uges udmelding om den oplagte politiske vindersag; legalisering af blodskam. I første omgang kan man få foretaget kønsskifteoperationer ned til alderen 15. De rent praktiske problemer for de berørte børn er bestemt ikke til at overse, for de fleste af os har haft mange sjove idéer som femtenårige, men heldigvis ikke fået lov at føre dem ud i livet. Selv fik jeg f.eks. aldrig den blankvåbentilladelse, der skulle have muliggjort det for mig at bære sabel i 8. klasse. Således kan man som barn eller purung finde på en del ting, som man siden risikerer at fortryde. Til vidnesbyrd herom er der mange unge, der forstår sig selv som socialister. De kan så melde sig ind i Enhedslisten eller SF, og når de så bliver bare lidt voksne, kan de melde sig ud igen, hvis ikke de bliver ministre forinden. I førstnævnte tilfælde er der jo så ikke sket den store skade, men sidder man som en 25årig Viola med et fuldskæg og indser, at det jo bare var en af ungdommens fikse ideer, bliver det straks mere kompliceret.

Ikke dermed være sagt, at man i dette tilfælde eller generelt altid fortryder sin ungdoms valg, men risikoen er så sandelig markant til stede. Af samme grund er det også ulovligt at tatovere folk under 18, da de jo kunne komme til at fortryde det hjerte med navnet på Jeff fra parallelklassen. Jeg tænker mig, at en kønsskifteoperation nok trods alt kan give anledning til større fortrydelse end navnet Jeff på skulderen, også selvom han siden viste sig at være en værre bandit og smuttede med hende Carina fra 7b. Samfundet nægter fornuftigt nok mindreårige flere ting såsom også at drikke i nattelivet, men at skifte køn er åbenbart ikke lige så alvorlig en beslutning. Hvis jeg en morgen vågnede og med samfundets velsignelse pludselig var blevet en kvinde, ville jeg ellers finde det rimeligt nok, om man så også lige tillod mig at gå ud og skylle erfaringen ned med en pilsner (eller okay, lad os sige en Espresso Martini cocktail, eller hvad de unge damer nu ellers drikker for tiden).

Så vidt den praktiske side af sagen, men udmeldingen tjener til at anskueliggøre et enormt hykleri i forbindelse med seksualitet generelt. Atter og igen skal vi fra venstrefløjen høre på en evindelig forargelse over seksualiseringen af samfundet, om hvor frygteligt det er, at eksempelvis unge piger får silikonebryster. Det er det måske også, men det er åbenbart i orden som femtenårig at få sig en ordentlig kavalergang, hvis bare man hedder Erik og går til fodbold. Med ét er den meget unge alders seksualitet så pludselig helt legitim, alene fordi den er afvigende.

Et andet eksempel på hykleriet fremkommer, når sex benyttes i reklamer. Flere gange om året får en fiks reklamemand med lidt for store skulderpuder den idé at sælge et eller andet alkoholisk sodavandsprodukt til børn eller i hvert fald meget unge mennesker. Så får han trykt nogle vulgære reklamer af nedringede damer og sat dem på siden af linje 5, så alle på vej til skole nu kan se, at det bare er drønsexet at drikke et eller andet afskyeligt sukkervand, inden man skal til udpumpning eller hjem og passe sin teenagegraviditet. Forargelsen er enorm, når seksualitet kommer ud i det offentlige rum på den vis, også selvom det ikke nødvendigvis henvender sig til unge specifikt, men angår det eksempelvis homoseksualitet, så er sagen straks en anden. Så har vi atter at gøre med en afvigelse og en minoritet, og så er det pludselig pragtfuldt, som når bøsser og lesbiske for fuld musik kører op og ned ad Strøget halvnøgne, tungekyssende og med fuldt regnbuedrøn på technofløjten. Hej hvor det går, det er for socialdemokrater mere livsbekræftende end et AOF-kursus og Hanne Vibeke Holst på samme dag, så både statsministeren og kirkeministeren går forrest. Homoseksuelle kan nu også blive viet i folkekirken som ægtefolk, og også her er hykleriet på venstrefløjen at ane, for hvor har ægteskabets institution dog ellers altid været under angreb fra denne front, men pludselig er den kirkelige vielse blevet uhyre vigtig. Det forekommer mig faktisk, at de fleste af kirkeministerens vælgere nok snarere kiggede forbi rådhuset i et sådant ærinde, og fred være med det, ligesom fred være med bøsserne, de lesbiske, de transseksuelle etc.

Det er hykleriet, jeg anfægter, for hvad hvis den kække reklamemand havde held til at samle et helt pigekor og forære dem nogle enorme silikonebryster, og vi taler ikke bare om at få justeret nogle A-kasser på en æstetisk måde, men den helt store dobbelt-D løsning? Hvis han så fik arrangeret en lille festival, og de kørte tungekyssende op og ned ad Strøget for fuld musik, blottende barmen når bilister dyttede? Ville monstro så statsministeren og kirkeministeren da også drage med forrest i optoget? Her tillader jeg mig at tvivle, for sex på venstrefløjen er kun pænt og ordentligt, hvis der er tale om en seksuel afvigelse. Man ville nok og med rette finde det anstødeligt, dersom pigekoret var for ungt, men der kunne sikkert også ringes nogle frække damer i tyverne op, hvorved den lille parade kun ville adskille sig fra bøssernes seksuelle demonstration, derved at den ikke udførtes af en minoritet, men blot af mænd og kvinder med traditionel præference for hverandre.

Nogle vil måske indvende, at kvinders kosmetiske indgreb er et kulturskabt krav, som det onde mandsdominerede kapitalsamfund har opstillet, mens homoseksualitet er naturlig og smuk ligesom en indianer eller noget i den stil. For det første er dette onde mandsdominerede samfund efterhånden en lige så fjern og fiktiv verden som Atlantis, og for det andet kender jeg for min del flere kulturbøsser. Jeg kendte f.eks. engang én, som jeg i den grad kunne mistænke for at være blevet bøsse i bestræbelsen for at begejstre sine hippieforældre. Det var trods alt nemmere end at blive indvandrer, så det er i hvert fald en sandhed med stærke modifikationer. Vi kan ikke holde til dette hykleri. Vi kan ikke have, at indianeren gerne må, mens god gammel cowboysex matroniseres,

23 kommentarer RSS

 1. Af Jan Pierrel Mikkelsen

  -

  Det er lidt svært at være enig i at det skulle være venstrefløjen der er imod seksualisering. Såvidt jeg husker var det primært den fløj der kæmpede for p-piller, abort og fra porno. På den anden fløj stod sortklædte bible svingere der med bogen i hånden kæmpede alt hvad de kunne imod disse samfunds farlige opfindelser.
  Med hensyn til Gay pride paraderne er det nok mere et udtryk for at stats og kirkeminister syntes at homoseksuelle skal have samme rettigheder som alle andre danskere. Såvidt vides har Linse Kessler aldrig haft noget besvær med at skulle blive gift i den danske folkekirke eller adoptere børn skulle hun da have den lyst.
  Jeg er da også rimlig sikker på at der blandt de Gay Pride marcherende deltagere nok har været et enkelt silkonebryst eller to (det ser trods alt bedre ud) der har vugget gennem københavns gader.
  Med hensyn til 15 årige der gennemgår en kønskifte operation kan jeg godt forstå dine betænkligheder. Det er dog vist sådan på nuværende tidspunkt at såfremt dette skal være et statsstøttet skrifte er der ret stor krav til den 15 årige. Og der er også nogle biologiske faktorer som gør at det kan være en fordel for individet at få foretaget hormon behandlingen så tidligt som muligt. Der er et ganske udemærket interview med den 15 årige Caspian i Euroman i november.
  Jeg tror du gøre en fejl ved at tegne røde eller blå farver på denne diskution, det hele ender med at blive lidt lilla i bedste fald. I værste lidt brunt.

 2. Af Rikke Nielsen

  -

  Ha ha, dagens sjoveste – i alt sin alvor – indlæg 🙂

  I bund og grund tror jeg nu nok at fokus på ligestilling til seksuelle minoriteter er tænkt i den bedste mening, men jeg kan da godt være enig med dig i, at det kan virke en smule “skævt” at det skal være tilladt at få en kønsskifte i så ung en alder.

  Ikke at i min vildeste fantasi kan forestille mig, at det er lige så enkelt at få en kønsskifte operation som at droppe ind hos en tatovør og få tatoveret “Mads” på den ene balde. Der er nok lidt mere forarbejde der skal på plads først – apropos “ungdommens fikse ideer”.

  Derudover kan man jo også argumentere for, at en ikke-beslutning kan have lige så store konsekvenser som en beslutning – forstået således at det unge mennesker jo lige så vel kan se tilbage med stor fortrydelse og sorg på en periode i livet fordi han/hun/høn IKKE fik lov til at få foretaget den operation i en alder, hvor netop kønsidentititen er så vigtig.

  Jeg skal ikke komme med den rette løsning til dette komplekse emne. Når man selv har styr på sit køn og sin identitet er det nemt at være klog på vegne af andre. Men jeg vil sætte min lid til at “systemet” forstår at håndtere dét unge mennesker inkl. pårørende og den store beslutning der skal tages på en måde så beslutningen bliver kvalificeret.

 3. Af Knud Madsen

  -

  Genialt skriv! 🙂

  Jeg kan ikke lade være med at spekulere på, ud fra hvilke erfaringer forslagsstillerne kommer med disse forslag?
  HTS og den radigale kultusminister i spidsen for bøsseparaderne, er jo forståelig.
  Men den med blodskam som Elendighedslisten og en juraprofessor så ivrigt forfægter og kønsskifteoperationer til børn som socialakrobater og Elendige kæmper indædt for, kan jeg ikke lige regne ud, hvor kommer fra????
  Jeg går ud fra som givet, at de IKKE fremturer med forslag, som de ikke kender rækkevidde, betydning og konsekvenser af.

 4. Af Hans Schou

  -

  Æv, jeg har lige bestilt DVD’en “Cowboy, Indianer & Hest – filmen”, så jeg havde forventet mig en lidt sjovere artikel. Den er til min lillebror. Han er ældre end Holger.

 5. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Ny-kommunisterne har jo djævle, gale lystmordere og blodtilsølede uhyrer som Lenin, Stalin og Mao som forbilleder og idoler. Og så bliver blodskam og abnorme udskejelser af enhver art lige som noget helt naturligt, der naturligvis bør støttes af staten.

  I Sverige er der jo ved at afskaffe drenge og piger, privatlivet og det normale. For fremtiden skal der kun være eet køn, nemlig høn. Og de pædofile skal selvfølgelig have lov til at adoptere deres egne ofre fra de er helt små, 3 mdr. og opefter. Osv.

  Ja, for fremtiden vil det normale være det perverse og omvendt. Det har de røde ideologer regnet ud vil være det bedste, mest passende og mest værdige for borgerne. Så vil de lettere kunne finde sig tilpas i fremtidens svenske samfund.

  Også her er tilretningen og ensretningen af borgerne i fuld gang. Og fra nu af vil specielt mændene og børnene blive bombarderet med nedværdigelse, tvang, retsløshed og totalitære tiltag.

  Ny-kommunisterne og de radikale feminister vil fremture til Danmark er forvandlet til en galeanstalt og til en moderne udgave af Sodoma og Gomorra.

  Det kan man være sikker på.

 6. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  …. I Sverige er de jo ved at….

 7. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  PS.: Mangel på ægte, direkte og oplyst demokrati fører altid til kaos og katastrofe.

  I Rusland førte det til gangstervælde, statsterror, massemord og Tjernobyl.

  I Japan førte det til atomkraftværket Fukushimas kollaps. Korruption, kynisme, mafiøs grådighed og en række dumme fejl (som kunne have været forhindret via åbenhed og demokratisk medbestemmelse) endte som bekendt i at hundredvis af kvadratkilometer blev forgiftet af radioaktivitet, så tusinder blev hjemløse.

  En befolkning som overlader sin skæbne til gangstere fremfor politikere, risikerer en brat og ubehagelig opvågnen når storkatastrofen banker på døren. Men da vil
  det oftest være for sent at gøre noget.

  Vil vi danskere sove videre, til der ingen fremtid er for hverken os selv eller børn og børnebørn?

 8. Af Karsten Aaen

  -

  Ja, tænk dog at samfundet tillader 15-årige unge mennesker at have sex med hinanden. Hvad kan det da ikke føre til, Mads Holger? Og tænk dog at samfundet tillader 16-årige at købe øl og vin i det lokale supermarked, men ikke hos på en café eller et værtshus.

  Og hvad er det dog for en forrykt idé at skrive at det sikkert er en ’sjov ide’ hvis man som 15-årig overvejer en kønsskifte-operation. Mange mennesker ved allerede som 6 eller 8 årige at de bøsser eller lebiske, mange transseksuelle ved at de er transseksuelle som 12-15 årige. [I dag kan 15-årige transseksuelle altså godt skifte køn i den alder, sålænge forældrene siger god for det og underskriver en erklæring om og for det].

  I dag skal man, (men det Mads Holger sikkert ikke) igennem en eller flere! ofte ydmygende psykiske samtaler på Sexologisk Klinik. Fordi hvis man er trans-seksuel, og derfor gerne vil skifte køn, enten den eller den anden vej, ja så er man i dagens Danmark altså —– wait for it —- psykisk syg.

  Der ligger et eller andet smukt og retfærdigt i at 15-16 årige får mulighed for at skifte køn, netop når andre unge har lovlig mulighed for at dyrke sex.

 9. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Karsten Aaen kan selvfølgelig ikke se noget forkert i at lade børn skifte køn. Ja, han antyder næsten at man bør kunne underkastes en operation fra 6-7 år og opefter.

  Til det er der at sige, at for det første kan man slet ikke skifte køn. Det er en medie-myte, en stor løgn. Det hele bliver nemt noget underligt misk-mask som nemt ender i tragedie eller selvmord.

  For det andet er det da nærmest totalt forrykt og perverst at ville lade børn som jo har en begrænset viden og forståelse, blive underkastet store operationer som ikke kan gøres om, som kan medføre mange smerter, problemer og bivirkninger, og hvis virkninger rækker mange år frem.

  Den opfattelse et barn har af sig selv og andre osv., kan jo være ændret til noget helt andet få år senere.

 10. Af Arvid Holm

  -

  Jeg husker et afsnit af ”Rejseholdet”, hvor en tyrkisk familiefader begik flere mord i håb om derved at kunne skjule sit seksuelle misbrug af datteren overfor det tyrkiske fællesskab.
  ”Rejseholdet” er naturligvis fiktion, men det afsnit indikerer i det mindste, at incest opfattes som foragteligt i de kredse.
  Familierne ville også stille sig mildt sagt afvisende, hvis børnene ønsker kønsskifte.
  Muslimske normer ekskluderer generelt den islamiske opfattelse af seksuelle afvigelser.

  Imamerne, der har til opgave at skærme deres flok mod vestlig påvirkning, får foræret argumenter, der letter opgaven.
  De kan uden videre fordømme det danske samfund som seksuelt afsporet, når det åbner for skikke, der fordømmes i Koranen.
  Ordentlige muslimer bør ikke omgås folk, der accepterer den slags.

  Det kan undre, at de samme mennesker, der insisterer på et multikulturelt samfund, også insisterer på således at vanskeliggøre/umuliggøre enhver integration.
  Det hjælper ikke spor at tale pænt til og om muslimer i den situation.
  Høflige seksualforbrydere er om muligt endnu mere klamme.

 11. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Er der ingen kommentar siden 11.08?

  Luk dog den ligegyldige blog berlinske.

 12. Af Knud Madsen

  -

  Tager du ikke fejl af klokkeslet og så det du tror er en dato?
  Selv om det er en ubehagelig og pinagtig sag at forholde sig til, er den i særklasse vigtig at få vendt. Vi er vel i grunden med sådanne forslag på vej mod noget i retning af Sodoma og Gomorra?
  Perverst er det i alle tilfælde.

 13. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Ja, en glidebane er vi allerede på i forhold til det seksuelle i flere henseender, så der er ikke andet at gøre end fortsat at påpege, at nok skal vi acceptere andre mennesker og forstå, at nogle mennesker får et afvigende forhold til deres egen seksualitet; men samfundet bombarderes med dette på en uhensigtsmåde, hvor den naturlige seksualitet, der følger det biologiske i udtryksform nærmest lægges for had eller opfattes som det unaturlige.

  Det rager ind i børnehaverne, hvor disse små mennesker – endnu uudviklede i forhold til deres egen seksualitet og krop, hvor de er stærkt interesseret og undersøgende, også skal kunne kapere en forståelse for en anderledes seksualitet, fordi nogle voksne kommer og afleverer børn fra disse mere ’skæve’ forhold.

  Så – er Sverige staret med i et par institutioner at forlange, at børnene skal sige ‘hen’ og ikke de alm betegnelser for ‘han’ og ‘hun’, som vi tillige opfatter med hvert sit konkrete køn. Når det går højt, så kan ordet ‘ven’ anvendes.

  Det er både akavet og unaturligt – men for at please at nogen mennesker bliver homoseksuelle, og i en forkrampet ligestillings navn at øge en udvanding af kønsforskellene.

  Nu skal børnene herhjemme som et minimum? ligedan via højtlæsning af en bog kunne ’skifte køn’ for en dag – uden at ane, hvad man egentlig rører ved – og hvordan kønnet udvikles i overensstemmelse med det egne, dvs det biologisk medfødte.

  Ligedan aner man ikke andet end en ‘lovliggørelse’ af alt anderledes, der således direkte eller indirekte skal tilgodeses og forlanges bearbejdet af disse små mennesker, der netop i den alder har rigeligt travlt med også at forstå og undersøge sig selv og det andet køn.

  Galt er det, fordi man vil fremme sådant eller kan komme til det – uden ringeste forstand på, hvad der sker el kan være sket for netop afvigende seksualiteter undervejs i en opvækst.

  Det er ANDRE FOLKS BØRN, man varetager en pasning af – ikke STATENS, Christine Antorini! – Og det indbefatter altså ikke retten til at dirigere eller blande såkaldt voksnes problemer omkring ligestilling og køn ind her!

  Lad FOLKS BØRN være – lad dem få naturlige forhold at være under – gør dem frie i forhold her. Og – jeg vil håbe at både forældre og pædagoger nægter at stille op her!

 14. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Sørg for det mest optimale at lege med; men lad være at dirigere drenge og piger i hverken hele eller halve dage omkring, hvad de skal lege med og hvornår eller hvordan. Eller hvad de skal synes om eller ikke.

  Piger finder selv ud af deres forhold til fx biler – og drenge finder selv ud af deres forhold til dukker – og så skader det jo ikke, hvis der er nogle ‘far-dukker’, så børnene også kan lege ‘far, mor og børn’, hvad de gør i forvejen.

  Lad for Guds skyld være med her at dirigere børnene her, så de ligefrem kunne få en forkert opfattelse af deres egne, naturlige valg og dermed deres personlighed og køn under udvikling.

 15. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Hvis man læser om hvad der foregår i Sverige og i dræbersneglenes parti herhjemme, kan man næsten få den tanke at rødradikal ideologi er en slags hjernesygdom.

  Ideologien er bundfordærvet og så rablende, pervers og menneskefjendsk som en ideologi kan blive.

 16. Af Ulf Timmermann

  -

  Er egentlig ligeglad med, hvad oplægget handler om – ligeglad bortset af det her med “Cowboy og Indianere”.

  Minder mig om de tider, hvor vi drenge hele ugen så frem til ugens eneste TV-underholdning, lørdagsunderholdningen, som vi sad og hujede til: En Western, hvor de plaffede indianere ned. Ja, det er sandt, vi sad og hujede til et folkemord, “en etnisk udrensning”, “en forbrydelse mod menneskeheden”.

 17. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Til de to sidste indlæg af hhv Preben Jensen og Ulf Timmermann samt Mads Holgers slutning i oplægget, så er det sådan, at vi – ikke indvandrerne i dag, Mads Holger – desværre nemt kan ende som indianere i stedet for, når vi taler om heteroseksualitet og forholdet dele af landes indvandringsproblemer.

  Joh, vi påduttes af disse særligt tolerante, at vi ikke kærer os om andre – seksualitet eller ej, så vi må stå for skud for denne intolerante påstand, hvis vi ikke bare accepterer (Sådan er det jo!) og ikke ligefrem fremmer snart sagt alt på bekostning af: ja, lad os her kalde det særheder eller særkender i lange baner – uanset .. ja, vi må heller ikke kalde eller benævne noget for nogetsomhelst, så der henvises til de alenlange debatter i de seneste i hv f 5 år, der har huseret inden for de forskellige emner, fra oplægget.

  Ja, de Westerns – stor underholdning og spændende i de dage, hvor cowboyderne fik nu også nogen på frakken.

  I vore dage plaffes der lystigt ned i diverse spil af vore børn på ‘gud-og-hver-mand’ – uden at der tænkes det i ‘real life’ af den grund – selv om vi ser og hører det så ofte dagligt og dårligt ved, hvordan vi skal forklare børn, når der sket noget voldsomt i det virkelige liv.

  Men – afreageres skal der på en eller anden måde, så spil og film kan være med til at lette trykket på alt det, vi modtager – eller gode krimier for andre osv.

  Men – det er farligt at lade stå til, uden at have forstand på eller ønske om at kunne ændre vilkår i det hele taget, der er med til at gøre det sværere for mennesker – ved blot at sige: Sådan er det!

  Selv finder jeg det synd, at mennesker med afvigende seksualitet ligefrem finder det nødvendigt at skulle paradere deres kvaler og udstille deres problematik, som vi altså både skal synes og mene er ligeså normalt som det heteroseksuelle.

  Det er det ikke – det er et forløb for den enkelte, der kan starte meget tidligt i tilværelsen, så det kunne se ud til at være medfødt.

  Det jeg anker over er måden debatter foregår på, når der skal forsvares på bekostning af noget sundere, her tænker jeg på ligestilling, hvor det nærmest tros (eller det er det, der kan blive resultatet), at bare kvinder er maskuline nok (nærmest har lært at være også drenge) og manden feminin nok (nærmest har lært også af være piger), så passer pengene.

  Det gør det desværre ikke, hvis vi skal tale om lykke og hamoni for det enkelte menneske – MEN størt mulig feminitet for en kvinde og størst mulig maskulinitet for en mand: Det fremmer faktisk, at kvinder både kan og tør – også hvad mænd gør, uden at skulle være en halv mand eller føle sig som sådan for at kunne, turde og du i et samfund med alskens ting. Det samme for en mand – han finder ikke, at han er kvindagtig, hvis han skal deltage i også de nære ting – han gør det som fuldt ud som mand.

  Så – jo bedre vi hver især har det med det egne køn, jo mindre had mellem kønnene også.

  Vi behøver ikke at tage hinandens hverken bukser eller kjole på for at finde ud af, hvem vi er eller må være, tænke, tro og gøre.

  Så – det er meget mere vigtigt at piger ved om deres køn, de seksuelle fortrin det har – og ligedan at drenge ved om deres, såvel som de for en forståelse og viden omkring, at der ikke er mangler – men hvert køn har sine specifikke kendetegn, hvor det ene ikke kan undvære det andet i et samspil – og ikke i en uhåndtérbar, umålelig og evig konkurrence.

  Så – lad piger og drenge få en forståelse her og lad dem lege med lige nøjagtig dét legetøj, de på et givent tidspunkt finder vigtigt hver især – og pådut dem ikke, tving dem ikke til noget her.

  De lærer, forstår og finder glimrende selv ud af deres egne og ivrige undersøgelser – bare forholdene er mest mulig og optimale for dem, og hvor de naturligvis ikke skader og generer hinanden.
  Børn kommer jo også med en bagage hjemmefra, så der kan jo være disse vildbasser og mere stille personligheder imellem, så der ses at blive mobbetosv.

 18. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  For en ordens skyld, min anvendelse af cowboy og indianer var ikke en kritik af Mads Holgers ditto, den passer til det, han vil sige her – men bare en forklaring til min anvendelse her.

 19. Af Alexander Nielsen

  -

  Jeg mener ikke at man kan sammenligne kønsskifte med brystoperrationer. Jo de er begge operationer foretaget på kroppen af en kirurg, men så stopper det også.
  Jeg mener at brystoperationer er en reaktion på forfængelighed og mindreværd, mens kønsskifte er et eller andet form for behov man har, for at blive “helstøbt” (nu jeg ikke selv trans, så jeg skal ikke kloge mig for meget på det).

  Jeg er dog fuldstændig enig med dig at det skal være forbudt at foretage sådan nogle operationer for mindreårige. Ikke alle har godt af at have den slags friheder, specielt børn.
  Og hvis man virkelig er trans, burde man nok kunne vente indtil man bliver femten år. Personligt mener jeg man burde hæve grænsen til atten år. Især hvis man ser i forhold til at man skal være atten for at få en tatovering. Jeg har den mærkelige ide med at kønsskifte er en smule mere alvorligt end tatoveringer.

  Og at venstrefløjen er en flok hyklere er ikke nogen ny nyhed.

 20. Af Carsten Lindorf

  -

  Mental-terapi og kun mentalterapi er vejen og vejen for seksuel retning. Find dig i din genetiske skæbne. Hvis mutanten betaler af egen lomme er det okay. Der er al for megen fokus på det æstetiske. Det drejer sig vel ikke om at narre den anden?Hvorfor skal sådan noget betales over skatten?.Det er direkte naturstridigt. Den som tyer til sundhedsteknisk begejstring! betal selv. Danamrk var det første land der lavede genpleje i 20,erne og start 30`erne i forige århundrede. Megen afvigelse kan modarbejdes med terapi. Jeg er videnende om en person der har lav IQ blev opfordret til sterisation her i danmark i 90`erne. Så lad dig ikke besnære af en der kan tale sin sag. Find dig i din genetiske skæbne og ændre ikke på værket.

 21. Af Dennis Jensen

  -

  Det er altid sjovt at læse Holgers skriverier. Der er altid en sjov pointe om de lalleglade hippier hvis generation med en blomst i håret, har smadret alt for meget alt for hurtigt. Der er ikke noget farligere end velmenende mennesker med skyklapper!

 22. Af suste bonnen

  -

  Hvor er det dog velskrevet. og velgørende med dit bestandige opgør med dobbeltmoralen.

 23. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Naturligvis er det en mere end meget alvorllig sag med et ligefrem kønsskifte via operation; men selv om det måtte være en evident løsning for nogle ganske få, så bør en langt senere alder generelt håndhæves af hensyn flertallet af unge mennesker, der ikke er fuldt udviklede under en pubertet mm.

  Det er ikke nok at synes, at der er synd for nogen .. måske kan der dispenseres i meget, meget få tilfælde allerede? Det ved jeg ikke nok om – men det nytter ikke at legalisere en lavere under en pubertets udvikling af den enkelte.

  Havde jeg i mit barns barndom haft spørgsmålet inde på livet, så var han blevet sendt i psykoanalyse, hvad jeg havde været i stand til – og med den allerbedste ekspertise i ryggen; men også lang tid før det 15 år, hvis der viste sig tegn på en sådan udviklingstendens hos ham.

  Der skal jo, som med så mange andre problematikker, ses til den også helt tidlige programmering, forældres håndteringer på forskellig vis, her.

  Lad denne problematik fortsat ske for de meget, meget få.

Kommentarer er lukket.